Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/doc/www.funconcept.cz/www/modules/eshop/eshop_detail.php on line 253
FUN CUP Explore Kit (růž-modrá)new - Fun-Cup.cz Cookies

FUN CUP Explore Kit (růž-modrá)new

2 menstruační kalíšky / 2 velikosti

  • obsahuje menší a větší menstruační kalíšek a antibakteriální taštičku
  • skvělá volba pro začátečnice
  • pohodlný, skvěle padnoucí design
  • úspora peněz
  • 100% lékařský silikon bezpečný pro vaše tělo
  • umyjte a použijte znovu
  • kalíšek velikost A - (5,3 cm; Ø 4 cm; 20 ml) pojme až 4x více než klasický tampon
  • kalíšek velikost B - (5,8 cm; Ø 4,3 cm, 30 ml) pojme až 6x více než klasický tampon
Cena  895,- Kč

Užijte si pohodlnou a spolehlivou ochranu, která udrží 4-6x více tekutiny, než klasický tampon! Sada Fun Cup EXPLORE KIT přichází s oběma velikostmi kalíšků FUN CUP, díky čemuž je ideální pro ženy, které si nejsou jisté svou velikostí, nebo které preferují více možností během menstruačního cyklu.

MÁTE NA VÝBĚR

FUN CUP je navržen odborníky tak, aby vyhovoval vaší anatomii - ale nic není univerzální! EXPLORE KIT vám umožní vyzkoušet menší menstruační kalíšek velikosti A a větší menstruační kalíšek velikosti B, a zjistit, zda je jeden z nich ideální VOLBA, nebo zda chcete používat oba. Mnoho žen chce kalíšky střídat v závislosti na tom, jak silný je ten den jejich cyklus, nebo jak se cítí.

Oba kalíšky jsou navrženy se silnějším lemem pro bezpečné zavádění a pevným hrotem pro pohodlné umístění.

Na cestách využijete přiložený antimikrobiální sáček, který udrží váš kalíšek FUNCUP čistý, hygienický a připravený, kdykoliv ho budete potřebovat.

 
Instagram Facebook

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2020 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.